» Startpagina
Ben jij een "kosmisch ongelukske",
hier rondlopend zonder doel of is er meer .... ?
In het begin schiep toeval: Tijd en ruimte.
De Hemel en de aarde.
Alle materie en levende wezens.
Uit... het niets !!??


Citaat:
"Wetenschappers die overal leren dat evolutie een feit is, zijn grote oplichters, en het verhaal dat ze vertellen is misschien het grootste bedrog ooit. Bij het uitleggen van evolutie hebben we geen enkel benul van de feiten."
Dr. T. N. Tahmisian(Commissie voor Atoomenergie, USA)

Citaat:
Veronderstellen dat het oog met al zijn weergaloze vernuftigheden om de scherpstelling aan te passen over verschillende afstanden, om verschillende hoeveelheden licht toe te laten en om vorm- en kleurstoringen te corrigeren, gevormd kan zijn door natuurlijke selectie, lijkt, ik geef het toe, absurd in de hoogste graad.
Charles Darwin in
‘THE ORIGIN OF SPECIES’,J. M. Dent&Sons Ltd., 1971, p. 167.

Citaat:
“Evolutionisme is een sprookje voor volwassenen. Deze theorie heeft niets geholpen bij de voortgang van de wetenschap.
Ze is nutteloos.”
Prof. Louis Bounoure (was president van de Vereniging voor Biologie te Straatsburg, directeur van het Straatsburg Zoölogisch Museum, en onderzoeksdirecteur aan het Franse Nationale Centrum) geciteerd in 'The Advocate',

Definitie van de evolutietheorie:
Evolutietheorie is een opgedrongen geloof waarvan men beweert dat ze wetenschappelijk bewezen is en dit terwijl recente wetenschappelijke ontdekkingen steeds meer aantonen dat deze theorie de grootst aanvaarde maatschappelijke leugen is ooit !!

Citaat:"Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de evolutietheorie, en vooral de mate waarin ze wordt toegepast, één van de grote grappen zal zijn in de geschiedenis boeken van de toekomst. Het nageslacht zal verwonderd zijn dat zo'n kwetsbare en dubieuze hypothese aanvaard kon worden op zo'n ongelooflijk lichtgelovige wijze.”
Malcolm Muggeridge(wereldberoemd journalist en filosoof), Pascal Lectures, Universiteit van Waterloo, Ontario, Canada.


Evolutietheorie: God van het toeval?
Tijd ruimte en materie komen door TOEVAL uit het niets ???

Wetenschap of geloof?
Evolutietheorie is meer geloof dan wetenschap !!Scheppingsleer is meer wetenschap dan geloof !!

Citaat:
"Ondertussen blijft het onderwezen publiek geloven dat Darwin al de relevante antwoorden bezorgd heeft door de magische formule van mutaties en natuurlijke selectie - zonder zich bewust te zijn van het feit dat willekeurige mutaties irrelevant bleken te zijn en natuurlijke selectie een tautologie."
Arthur Koestler(schrijver, criticus en journalist)


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

In het begin

Test Uw geloof.

Krachtig denkvoer

Lessenpakket creationism

 • Klik op de afbeelding.

Presentatie

 • Altijd aktueel:
  Is er bewijs dat de aarde door het meesterschap van God gemaakt is en dat de Bijbel een juist beeld van de geschiedenis geeft? Ga naar De Bijbel voor een beknopt overzicht van een aantal argumenten.
  Klik op de pauw
  voor de presentatie:

De schepping.

Vragen

 • Hoe kon Adam in één dag geschapen worden, leren praten, trouwen en ook nog eens alle beesten een naam geven? Lees het in de
  Veel Gestelde Vragen!
  Zit jouw vraag er al bij?
   

Stats


Copyright 2002-2019